Ünü Dolandırıcı Ali Dinlerden Yeni Tezgah, ADN Network

adn ali dinler

Geçtiğimiz senelerde 250 milyon EURO vurgunuyla tutuklanan Ali Dinlerin bir süredir üzerinde çalıştığı proje meydana çıktı. Binlerce insanı mağdur eden Ali Dinler ADN NETWORK ile tekrar iş başında. Dolandırıcı Ali Dinler uzun süredir üzerinde çalıştığı projesini riske atmamak adına Google’da hakkında çıkan olumsuz haberleri kaldırmak için bir ekiple anlaştı.

ALİ DİNLERDEN GOOGLE OPERASYONU

Editörler yardımıyla yazdığı kitapları Google’da ön plana çıkartarak hakkında ki olumsuz haberleri ortadan kaldırmaya çalışan Ali Dinler bizden kaçamadı. Google Ali Dinler Dolandırıcılık yazdığımız da gerçek yüzü meydana çıkıyor.

ADN NETWORK NEDİR?

Birkaç ay önce kurulan ADN NETWORK, Ali Dinlerin geçmiş projelerinden biraz farklı. Tamamen gizlilik üzerine ilerleyen projeye referansınız olmadan katılamıyorsunuz. Ağda bulunan bir kullanıcının davetiyle ağa katılıp ürünlere ulaşabiliyorsunuz. Özellikle ev kadınlarını hedef alan Ali Dinlerin üstün ikna kabiliyeti sayesinde  sistemine katılan herkese aile olduklarına inandırabiliyor ve adeta gözleri kör olan kurbanlar dışarıdan gelen hiçbir uyarıyı dolandırıldıklarını anlayana kadar görmüyorlar. Network sisteminden ziyada üyeleri tarikat gibi yöneten Ali Dinler sicilini temizlemek için Google’da özenle çalışan bir ekip bile kurmuş fakat  Google’da ‘Ali Dinler Dolandırıcı’ diye arattığımız zaman geçmişinin silinemeyen gerçek yüzüyle karşılaşabiliyoruz. Hiçbir değeri olmayan ürünleri dünyanın en değerli madenlerinden temin ettiğini söyleyerek kullanıcılarını dolandıran Ali Dinler, yaptığımız çalışmalar sonucunda ifşa oldu.

 

Exit mobile version