TRT World, “insan kaçakçılığı ve tecavüz” suçlamalarıyla karşı karşıya olan Andrew Tate’e iftar daveti verdi

TRT World, Andrew Tate için iftar düzenledi ve yakın gelecekte kanalda bir röportajı yayımlanacak.

adrew tate habermeydan

TRT World, “insan kaçakçılığı ve tecavüz” suçlamalarıyla karşı karşıya olan ve kendisini “kadın düşmanı” olarak tanımlayan Andrew Tate’e iftar daveti verdi.

TRT World, Romanya’da geçirdiği yargılamayla gündeme gelen internet fenomeni Andrew Tate’e, “insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç örgütü kurma” suçlamaları nedeniyle iftar sofrası kurduğu ortaya çıktı. TRT World’den Yusuf Erim, Andrew Tate ile yaptığı röportajdan bir kesiti paylaştı ve videoyu “İftar ve Andrew Tate ile özel bir söyleşi” başlığıyla sundu. Erim, “Yasal sorunları, sosyal medyanın geleceği, jeopolitik ve çok daha fazlasını kapsayan geniş kapsamlı bir tartışma yaptık” ifadeleriyle röportajın TRT World’de yayımlanacağını duyurdu.

Andrew Tate ve kardeşi Tristan Tate, Britanya’da çıkarılan yakalama kararı sonrası Romanya’da gözaltına alınmıştı. Tate kardeşler hakkında tecavüz, insan kaçakçılığı ve suç örgütü kurma suçlamalarıyla açılan dava Romanya’da devam ediyor. Tate kardeşler, suçlamaları reddederken, “suç örgütü kurarak, yetişkinlere içerik üretimi” işi aracılığıyla kadınları istismar etmekle de suçlanıyor. Andrew Tate, kendisini mizojenist olarak tanımlıyor ve daha önce kadın düşmanı yorumları nedeniyle bazı sosyal medya platformlarındaki hesapları kapatılmıştı.

Exit mobile version