THY’den yeni sefer iptalleri: Toplam 105 sefer iptal edildi

THY'nin İstanbul çıkışlı ve varışlı bazı uçuşları iptal edildi. Bu duruma göre, yarın için toplamda 82'si İstanbul Havalimanı'ndan, 23'ü ise Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan olmak üzere 105 uçuş gerçekleştirilemeyecek. Dün, havanın koşulları sebebiyle bugün yapılması planlanan 40 uçuşun da gerçekleştirilemeyeceği THY tarafından bildirilmişti.

thy den yeni sefer iptalleri habermeydan

THY’den yeni sefer iptalleri geldi.

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul’da bugün ve yarın gerçekleştirilmesi planlanan bazı kalkış ve varışlı uçuşların iptal edildiğini duyurdu.

THY’nin resmi destek hesabından yapılan açıklamada, bugün ve yarın İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarından yapılacak seferlerde hava muhalefeti nedeniyle iptallerin olduğu ifade edildi. Bu duruma göre, İstanbul Havalimanı’ndan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 23 olmak üzere toplamda 105 sefer gerçekleştirilemeyecek.

Açıklamada ayrıca, yolcuların uçuş durumunu takip etmek için THY’nin resmi internet sitesi ve mobil uygulamasını kullanabilecekleri belirtildi.

Dün de THY, olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul Havalimanı’ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurmuştu.

Diğer yandan, Pegasus Hava Yolları da benzer bir durumu paylaşarak, bugün 44 ve yarın 38 olmak üzere toplamda İstanbul’dan planlanan 82 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini açıkladı.

Exit mobile version