THY ve AnadoluJet’ten uygun fiyatlı bilet kampanyası

Türk Hava Yolları ve AnadoluJet, 10-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında 449 liradan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek biletlerle, 1 Kasım 2023 ile 15 Ocak 2024 tarihleri arasında uçuş imkanı sunuyor.

kampanya habermeydan

THY ve AnadoluJet’ten uygun fiyatlı bilet kampanyası geldi.

Türk Hava Yolları ve AnadoluJet, sık sık düzenlediği ucuz bilet kampanyalarıyla, yolcuların bütçelerine uygun seyahat etme imkanı sunuyor. Bu kez, 10-11 Mayıs 2023 tarihinde alınan biletlerle ilgili başlattığı kampanyayla, yurt içi uçuşlarda ekonomik bir seyahat yapmak isteyenlere fırsat tanıyor.

Kampanya kapsamında sunulan fiyatlar, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşları için geçerli olacak. Belirtilen uçuş dönemleri ise, 1 Kasım 2023 ile 15 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak uçuşları kapsıyor. Ancak, kampanya kapsamında yapılan uçuşların, Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılan uçuşları kapsamadığı unutulmamalıdır.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları’nın İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, tarifeli seferleri için geçerlidir. Kampanya kapsamında sunulan fiyatlar, EcoFly için 449 Türk Lirası, ExtraFly için 569 Türk Lirası ve PrimeFly için 599 Türk Lirasıdır. Rezervasyon ve biletleme işlemleri aynı anda tamamlanacak ve belirtilen ücret rezervasyon yapılmış ancak satın alımı tamamlanmamış biletlerde geçerli olmayacak.

Kampanya dahilinde EcoFly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptal işlemlerine izin verilmeyecek. Ancak, yolcuların uçuş bilgilerinde değişiklik yapmaları gerektiğinde, biletlerini ücret iadesi alarak iade etmeleri gerekebilir.

THY için 125.007 adet ve AnadoluJet için 140.000 koltuk arz edilecek olan kampanya, sınırlı sayıda bilet için geçerlidir. Bu nedenle, kampanya süresi içinde biletlerin tükenmesi söz konusu olabilir.

Yolcular, THY veya AnadoluJet’in internet sitelerinden veya mobil uygulamalarından kampanyaya dahil olan seferleri aratarak, kampanya kapsamında sunulan uygun fiyatlı biletleri satın alabilirler. Ancak, yolcuların bilet satın almadan önce kampanya detaylarını okumaları ve uçuş dönemleri ile fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmaları önemlidir.

Exit mobile version