Sinop’ta Togg’a yoğun ilgi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg T10X modeli Sinop Valilik meydanında sergilendi. Araca yoğun ilgi gösteren çok sayıda vatandaş araçla ilgili yetkililerden bilgi alıp otomobilin içine oturarak bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.

sinop ta togg a yogun ilgi habermeydan

Sinop’ta Togg’a yoğun ilgi.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X modeli Sinop Valilik meydanında sergilendi. Araca yoğun ilgi gösteren çok sayıda vatandaş araçla ilgili yetkililerden bilgi alıp otomobilin içine oturarak bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan Togg (Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu) T10X modeli ile Sinop’taki şehir turunda gövde gösterisi yaptı. Sabah saatlerinde şehir turu yapan Togg, şehir turunun ardından Sinop Valiliği Meydanı’na getirildi. Meydanda “Anadolu kırmızısı” rengindeki otomobil vatandaşların incelemesine sunuldu. Yerli otomobili yakından gören vatandaşlar araçla ilgili yetkililerden bilgi alıp, bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Aracı çok beğendiğini söyleyen Gülay Aksu, “Çok beğendim, çok gururlandım. Yakından gördüm, henüz binemedim gençler çok meraklı önce onlar binsinler ama çok muhteşem bir araba, çok güzel gözüküyor” dedi.

Otomobili görmeye gelen vatandaşlardan Necip Sazak, Togg ile millet olarak gurur duyduklarını söyledi.

Görünüşünü ve rahatlığını çok beğendiklerini dile getiren vatandaşlar ise milli gurur kaynağı olduğunu söyledi.

 

Exit mobile version