Sinop’ta saklanan cinayet sanığı Samsun’a kaçarken yakalandı!

Hakkında 'kasten öldürme' suçundan kesinleşmiş 18 yıl hapis cezası bulunan firari sanık, Sinop'ta saklandığı evden Samsun'a kaçarken kovalamaca sonucu yakalandı. Polis evde yaptığı aramada 1 kilo 975 gram metamfetamin ve 3 gram kokain ele geçirdi.

tutuklama habermeydan

Sinop’ta saklanan cinayet sanığı Samsun’a kaçarken yakalandı!

Sinop polisi, İstanbul’da hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan sanık Ş.Ü.’nün Sinop’un Dikmen ilçesinde bir adreste olduğu bilgisine ulaştı.

Adrese giden polisi fark eden sanık otomobille kaçtı. Kovalamaca sırasında sanık, polis otosuna çarptı. Otomobil ile Samsun istikametine kaçan sanığın daha sonra Samsun Yakakent ilçesi Merkez Mahallesi’nde bir evde olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri harekete geçti. Adrese giden polis ekiplerini gören sanık Ş.Ü., otomobil ile olay yerinden tekrar kaçtı. Polis ekipleri evde yaptıkları aramada 1 kilo 975 gram metamfetamin ile 3 gram kokain ele geçirdi. Olayla ilgili 4 şüpheli C.K, G.B. ve M.B. ile kadın zanlı S.Ö’yü gözaltına alındı.

Daha sonra Bafra ilçesine gittiği belirlenen Ş.Ü’ nün kullandığı araç, Bafra ilçesinde Kızılırmak Mahallesi Nihat Atsız Sokak’ta terk edilmiş olarak bulundu. Sanık Ş.Ü. bu kez farklı bir otomobil ile Samsun istikametine kaçtı. Ancak polisin ısrarlı takibi sonunda sanık Ş.Ü, 19 Mayıs ilçesinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Exit mobile version