Sinop Kültür ve Turizm Derneği yeni başkanı Saim Gürbüz oldu

Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Sinop Kültür ve Turizm Derneği Olağan Genel Kurulu'nda Saim Gürbüz başkanlığa seçildi.

Sinop Kultur ve Turizm Dernegi Habermeydan

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Olağan Genel Kurulu, Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel kurul açılışında mevcut başkan Ahmet Çobanoğlu ve yönetim kurulunun, 3 yıllık görev dönemindeki faaliyet raporu açıklandı. Gelir gider tablosu ile denetleme kurulu raporunun okunmasının ardından Çobanoğlu, yeni seçilecek başkana görevinde başarılar diledi.

Mavi ve Beyaz olarak İki listenin oylandığı genel kurulda mavi listenin adayı Saim Gürbüz ise 43 oyla 3 yıllığına göreve seçildi. Beyaz liste adayı Adem Tahtacı ise 33 oy aldı. Dernek başkanlığına seçilen Gürbüz, kongreye katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Sinop Kültür ve Turizm Derneği’nin Saim Gürbüz başkanlığında oluşan yeni yönetiminde şu isimler bulunuyor; Ahmet Çobanoğlu, Doğan Ülgen, Yılmaz Küçük, Cemal Keskin, Seyit Şen ve Aylin Tok.Denetim Kurulu: Başkan: Rıza Necdet Kanal, Başkan Yardımcısı Güven Dağdelen, Asil Üye: Orhan Yalçın.

Exit mobile version