Sinan Oğan’dan Şahan Gökbakar’a yanıt gecikmedi

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kendisiyle ilgili sosyal medya hesabından yorum yapan oyuncu Şahan Gökbakar'a yanıt verdi.

Sinan Ogandan Sahan Gokbakara yanit gecikmedi habermeydan

Sinan Oğan’dan Şahan Gökbakar’a yanıt gecikmedi.

Başarılı oyuncu Şahan Gökbakar, 14 mayıs seçimlerinin ardından Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ilgili olarak, “Neden aday olduklarını anlamıyorum minvalinde yazmıştım. Bu ilk tur sonucunu görünce çok net anladım. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmasın” demişti.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan ünlü komedyen Gökbakar, “Sayın Sinan Oğan benim adımı vererek kendisini linç ettiği mi söylemiş. Gerçi Şaban Gökbahar demiş ama canı sağ olsun. Şaban da güzel. Beni kastettiğini düşünüyorum. Bir tweetimde neden aday olduklarını anlamıyorum minvalinde yazmıştım. Bu ilk tur sonucunu görünce çok net anladım. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmasın. Tebrik ediyorum” dedi.

Gökbakar’ın paylaşımına Sinan Oğan’dan yanıt gecikmedi. Sinan Oğan da Şahan Gökbakar’dan özür diledi ve şöyle cevap verdi: “Şahan bey isminizi yanlış telafuz ettiğim için özür dilerim. Sizin de hakkımızı teslim ettiğiniz bu twitinizi çok önemsiyorum. Selamlar.”

 

 

 

Exit mobile version