Şarkıcı Seçil Çiftçi’nin sevgilisini ormana gömdüğü ortaya çıktı

Polis İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden buldu. Cesedi bulunan genci eski kız arkadaşı şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı.

secil ciftci habermeydan

İstanbul Sancaktepe’de ormanlık bir alanda mantar toplamaya çıkan bir aile kimliği belirsiz bir erkek cesedine rastladı. İhbar üzerine cesetle ilgili jandarma ekipleri harekete geçti. Elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde bulunan cesedin parmak izinden kimliğinin Semih Sevgi olduğunu belirlendi. Yapılan ilk incelemenin ardından, ailesiyle irtibat kuruldu ve maktulün Tokat’ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

Derinleştirilen soruşturma kapsamında, Sevgi’nin İstanbul’da görüştüğü kişilerin ifadeleri alındı, sosyal medya hesapları incelendi. Plaka Tanıma Sistemi üzerinden de öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği belirlendi. Eski kız arkadaşı şarkıcı ve model Seçil Çiftçi’nin de aralarında olduğu 4 adreste arama yapıldı.

Semih Sevgi’nin eski kız arkadaşı olan şarkıcı ve model Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. Çiftçi’nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Çiftçi ile babası Ç.Ç.’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf eden Seçil Çiftçi, Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiği için kavga ettiklerini söyledi. Çifçi, “Tartışmanın büyümesi üzerine sandalyenin kırık demir bacağıyla defalarca vurdum . Hayatını kaybedince babamdan yardım istedim. Elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürerek gömdük” dedi.

Soruşturmanın ardından adliyeye götürülen şarkıcı ve model Seçil Çiftçi ile babası C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SEÇİL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Seçil Çiftçi, Tokat doğumludur. İstanbul’da ikamet eden Seçil Çiftçi, İstanbul Bilgi Üniversitesinde Paramedik eğitimi almaktadır. Model ve şarkıcı olan Seçil Çitçi, MGM Müzik etiketiyle ‘netd müzik’ üzerinden yayımlanan “Yaktın Yüreğimi” isimli tekli çalışmasıyla tanındı. Çiftçi’nin bu şarkısı 23 milyondan fazla dinlendi.

Exit mobile version