Sahte diş hekimi tutuklandı

20 yıldır hekimlik yaptığı iddia edilen sahte diş hekimi, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alınan sahte diş hekimi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Mersin‘de ruhsatsız muayenehane işlettiği belirlenen sahte diş hekimi operasyonla gözaltına alındı. CİMER’e yapılan ihbar üzerine Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte diş hekimine yönelik çalışma başlattı. Bulunduğu adrese operasyon düzenleyen ekipleri görünce kaçmaya çalışan şüpheli, saklanmak için girdiği berberde yakalandı.

Sahte diş hekimi M.Ç.’nin, muayene için gelenleri de binanın çatısına sakladığı öğrenildi. İş yerinde yapılan kontrolde, diş muayenesi için gerekli malzemeler bulunurken, tedavi sırasında kullanılan malzemelerin tekrar kullanılmak üzere saklandığı tespit edildi. Yapılan detaylı aramadan sonra iş yeri, mühürlenirken, M.Ç. ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ç., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Exit mobile version