Rojin Kabaiş son yolculuğuna uğurlandı

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulunmuştu. Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Rojin'in cenazesi, kadınların omuzlarında Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'na getirildi. Rojin, gözyaşları içinde toprağa verildi.

rojin kabais habermeydan

Rojin Kabaiş son yolculuğuna uğurlandı.

Van’da, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Ailesine teslim edilen Rojin’in cenazesi, Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı’na kadınların omuzlarında getirildi. Yeniköy Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, kabri başında gözyaşlarıyla uğurlandı. Tüm mahalleli ve yakınları, Rojin’in kaybının acısını paylaşmak için cenazeye katıldı.

Rojin, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisiydi. 27 Eylül’de, arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söylediği gün bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi ve arkadaşları, Rojin’in bulunması için seferber oldu. Arama çalışmalarının ardından, cesedi Tuşba ilçesi Mollakasım Mahallesi’nde, Van Gölü kıyısında bulundu.

Cenazede, Rojin’in arkadaşları ve aile üyeleri derin bir üzüntü içindeydi. Rojin’in yaşamı, genç yaşta sona ermiş olmanın getirdiği bir hüzünle doluydu. Herkes, onun güzel anılarını ve hayata dair umutlarını unutmayacaklarını ifade etti. Rojin Kabaiş, ardında büyük bir boşluk bırakmıştı.

Exit mobile version