Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Pence Kilit Operasyon bolgesinde 5 terorist olduruldu habermeydan

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 5 terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, nokta operasyonlarla örgüte darbe üstüne darbe vuruyor.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

1 askerimiz şehit düştü

Öte yandan teröristlerle mücadele sürerken Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı bir haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, bölgede bölücü terör örgütü mensuplarıyla ile çatışmaya girildiğini açıkladı. Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki çatışmada Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin şehit olduğu belirtildi.

Exit mobile version