Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Osmaniye’de çocuklarla futbol oynadı

CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay’dan Osmaniye’ye giderken bir halı sahaya uğradı ve çocuklarla futbol oynadı.

Ozgur Ozel ve Ekrem Imamoglu Osmaniyede cocuklarla futbol oynadi habermeydan

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Osmaniye’de çocuklarla futbol oynadı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, göreve gelmesinin ardından ziyaretlerini sürdürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma yol açtığı Hatay’a gelen Özel, burada Osmaniye’ye geçti. Hatay’dan Osmaniye’ye geçerken yol üzerinde halı sahaya uğradı ve çocuklarla futbol oynadı. Özel ve İmamoğlu çocuklarla futbol oynarken sohbet etti.

Özgür Özel, çocuklarla sohbet ettikten sonra penaltı attı. İki farklı köşeye kullandığı atışların ikisini de gole çeviren Özel, “Ben ortaokul, lise ve üniversitede hentbol oynadım. Hentbol çok farklı bir spor. Futbolda da fena değilim. Ama tabii çoktandır oynamıyoruz. Maraton koşuyorum 42 km. Başkanımın maratonunu iki kere bitirdim” dedi.

İmamoğlu ise futbol oynayan çocuklara “Mahalle takımı mı yoksa bir futbol takımınız mı var” diye sordu. Çocuklar, “Mahalle takımı” diye cevap verdi. Daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu futbol oynayan çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Exit mobile version