Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Bülent Ecevit’i andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bülent Ecevit'i vefatının yıl dönümünde andı.

Bulent Ecevit habermeydan

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Bülent Ecevit’i andı.

Türk siyasetinde yarım asır geçiren, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan bölücü terör örgütü elebaşının yakalanmasına kadar çok sayıda tarihi olayın baş aktörü olan, 5 Kasım 2006’da vefat eden eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 17’nci yılında anılıyor.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’ndan galip çıkan Özgür Özel, ‘genel başkan’ sıfatıyla ilk kez Bülent Ecevit’i andı. CHP 3. Genel Başkanı Bülent Ecevit’i rahmetle andığını belirten CHP’nin yeni Genel Başkanı Özel ”Sosyal demokrasiyi iktidara taşımış, halkın Karaoğlanı ve umudu olmuş, siyasi yolculuğundan çok şey öğrendiğimiz 3’üncü Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit’i ölüm yıldönümünde saygıyla ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da Bülent Ecevit’i andı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bülent Ecevit’in vefatının yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

”Ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen” diyerek adil bir dünya ve barış için bir ömür mücadele eden BülentEcevit’i vefat yıl dönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.”

Exit mobile version