Okul servisi ile otomobil çarpıştı: 4 ölü, 1 ağır yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında, öğrenci almaya giden okul servisi ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

kaza habermeydan 1

Okul servisi ile otomobil çarpıştı.

Kaza, sabah saatlerinde Sandıklı’ya bağlı Alagöz-Arızlar köy yolunda meydana geldi. Öğrenci almaya giden Basri D. yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü, Mustafa Çimen’in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Şarampole devrilen otomobildeki Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Emine Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu hayatını kaybetti. Emine Çimen’in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Otomobildeki 5 kişinin, Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünde yaşadıkları ve tarlaya pancar sökümü için gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Minibüs şoförü Basri D. ise hafif yaralı olarak kurtuldu ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version