Numan Kurtulmuş: Belli zorunluluklar ortaya çıkarsa seçim takvimi öne alınabilir

Gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, belli zorunluluklar oluşursa seçim tarihinin öne alınabileceğini söyledi.

numan kurtulmus habermeydan

Erken seçim tartışmaları devam ederken AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş önemli bir açıklamada bulundu. AK Parti’nin 2023 seçimleri öncesinde oylarını artırdığını söyleyen Numan Kurtulmuş, “Bunun iki nedeni var. Birincisi sahada görülen başarılar. Tarımsal ürünlere verilen fiyatlar, TOKİ’nin kampanyası, TOGG’un açılışı, Yusufeli Barajı’nın açılışı gibi güven arttıran çalışmalarla yükseliş trendine girdik. Pandemi ve sonrasındaki ekonomik türbülanstan çıkışın sağlanması, dünyadan daha hızlı toparlanmamız büyük bir avantaj oldu. Bizi eleştirenler bile ‘Yaparsa yine Erdoğan, yine AK Parti yapar’ diye düşünmeye başladı. Karşı tarafın da (6’lı masa) dağınık görüntü sergilemesi, AK Parti’nin yükseliş trendine önemli katkı sağladı.” dedi.

Haziran 2023’te seçimlerin yapılacağını hatırlatan Kurtulmuş, “Belli zorunluluklar ortaya çıkarsa bir miktar öne alınması mümkün olabilir. Ama böyle bir konu henüz gündemimizde değil” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version