Narin Güran soruşturmasının kritik ismi adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran adliyeye sevk edildi.

narinin yengesi habermeydan

Narin Güran soruşturmasının kritik ismi adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Narin’in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, çeşitli iddialar doğrultusunda hareket eden yetkililer, cinayetle ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Delil kararttıkları ve kolluğu yanıltma suçlamasıyla gözaltına alınan İ.K. ve Ş.K., cinayet soruşturmasının seyrini değiştiren önemli isimler arasında yer alıyor. Bu kişilerin, Narin’in kaybolduğu dönemdeki bazı delilleri karartarak yetkilileri yanlış yönlendirdikleri öne sürülüyor. Ayrıca, geçtiğimiz cuma günü gözaltına alınan ve Narin’in tutuklu amcasının eşi olan Hediye Güran’ın da jandarmadaki sorgusu tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. Hediye Güran’ın, olayla ilgili bilgi verdikten sonra adliyeye çıkarılması, cinayet soruşturmasındaki kritik bir aşama olarak değerlendiriliyor.

Soruşturma çerçevesinde, Narin Güran’ın annesi, ağabeyi, amcaları ve diğer yakınları da dahil olmak üzere toplamda 11 kişi tutuklandı. Bu kişilerin, cinayetle ilgili olan veya soruşturma sürecinde önemli bilgi sağlayan bireyler oldukları düşünülüyor. Bugün gözaltına alınan İ.K. ve Ş.K., Narin’in yakınları olarak biliniyor ve jandarmadaki sorguları sürüyor. Bu gelişmeler, cinayet soruşturmasının geniş bir çapta yürütüldüğünü ve yetkililerin olayın tüm yönlerini aydınlatmak için titiz bir çalışma yürüttüğünü gösteriyor.

Exit mobile version