Mustafa Sarıgül, Meclis kulisinde yumruklu saldırıya uğradı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Meclis kulisinde yumruklu bir saldırıya maruz kaldı. Olayın ardından Sarıgül, ilk açıklamasını yaptı.

sarigul habermeydan

Mustafa Sarıgül, Meclis kulisinde yumruklu saldırıya uğradı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP grup toplantısı sonrasında Meclis kulisinde eski milletvekili Turan Tüysüz tarafından yumruklu saldırıya maruz kaldı. Yaşanan bu olayla ilgili Sarıgül, “Parlamento çatısı altında böyle bir olayın yaşanması son derece üzüntü verici. Eski bir milletvekili arkadaşı 15 yıldır görmüyorum. Neden olduğunu bilmiyorum.” şeklinde ilk açıklamasını yaptı. Turan Tüysüz ise olayın arka planında alacak verecek meselesi olduğunu belirtti. Olay, siyasi çevrelerde büyük yankı uyandırdı ve Meclis’teki güvenlik önlemleri üzerine tartışmaları beraberinde getirdi.

Olayla ilgili bilgileri aktaran CNN TÜRK muhabiri Melike Görür, “CHP grup toplantısının ardından Turan Tüysüz’ün Mustafa Sarıgül’e yumruk atıldığı iddia edildi. Sarıgül ise temas olmadı dedi ama olayı gören gazeteciler yumruk atıldığını söyledi.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version