Mustafa Sarıgül açıklayacak! Ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddia edilen firma hangisi?

Mustafa Sarıgül, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın hileli ürün ifşası sonrası, ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddia edilen firmaya yönelik açıklamalarda bulundu.

Urunlerinde domuz eti tespit edildigi iddia edilen firma habermeydan

Mustafa Sarıgül açıklayacak! Ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddia edilen firma hangisi?

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 32 ay sonra ilk kez açıkladığı taklit ve tağşiş ürünler listesinde yer alan bir firmanın adını mahkeme kararıyla listeden kaldırttığı iddiası gündem yerini aldı. HP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hileli ürün satan firmaları ifşa etmesinin ardından, ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddia edilen bir firma hakkında açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla firmaya ve yetkililere çağrıda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Müthiş bir bilgi kirliliği var. Vatandaşımıza domuz eti yediren haber vermeden ünlü firma kim? Lütfen açıklayın. Bana ulaşan bilgiler var, teyit etmeye çalışıyorum. Yoksa ben açıklayacağım.”

Bu iddia üzerine köftecinin hangi zincir olduğunun açıklanması için çağrılar yükselirken, sosyal medyada adı ortaya atılan Köfteci Yusuf’un avukatı Ali Uslu’dan açıklama geldi. Avukat Uslu, “konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini” belirtti.

 

 

Exit mobile version