Muş’ta Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Müsabakaları başladı

Muş'ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) 2023 Osman Bayraktar Sezonu güreş müsabakaları Muş Kapalı Spor salonunda başladı. 3 gün sürecek olan turnuvaya 14 ilden 60 idareci ve antrenörün himayesinde 272 sporcu katılıyor.

mus ta anadolu yildizlar ligi gures musabakalari basladi habermeydan

Muş’ta Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Müsabakaları başladı.

Muş‘ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) 2023 Osman Bayraktar Sezonu güreş müsabakaları Muş Kapalı Spor salonunda başladı. 3 gün sürecek olan turnuvaya 14 ilden 60 idareci ve antrenörün himayesinde 272 sporcu katılıyor.

Turnuva öncesinde Muş Kapalı Spor salonunda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Osman Bayraktar ve diğer deprem şehitleri adına güreş müsabakaları düzenlendiklerini söyledi.

Düzenlenen turnuvaya 14 ilden yaklaşık 60 idareci ve antrenörün himayesinde 272 sporcunun katıldığını belirten Taşdemir, “Müsabakalar 3 gün sürecek. Osman Bayraktar ve diğer deprem şehitlerimizin ismini taşıyan bu müsabaka çok anlamlı. Geçen haftalarda da birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştık.” dedi.

Sportif etkinliklerle Muş ilinin daha fazla anılacağını söyleyen Taşdemir, şunları kaydetti:

“Yüzmeden güreşe kadar birçok branşta faaliyetlere ev sahipliği yapamaya devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler ilimizin ekonomisine katkıda bulunacak. Sporcuların konaklamasından, iaşesine kadar her şeylerini karşılıyoruz. Bu da ilimizin kültürüne, sanatına, gelişmişliğine katkıda bulunacaktır. Katılım sağlayan tüm illerimize teşekkür ederiz.”

Exit mobile version