Muş Bulanık’ta, “Cumhuriyet Koşusu” düzenlendi!

Muş’un Bulanık ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 150 öğrencinin katılımıyla "Cumhuriyet Koşusu" düzenlendi.

mus bulanik ta cumhuriyet kosusu duzenlendi habermeydan

Muş Bulanık’ta, “Cumhuriyet Koşusu” düzenlendi!

Muş’un Bulanık ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 150 öğrencinin katılımıyla “Cumhuriyet Koşusu” düzenlendi.

Muş‘un Bulanık ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 150 öğrencinin katılımıyla başlayan Bulanık belediye binası önünde biten yarışmada, yarışmaya katılan sporcular derece yapmak için kıyasıya birbirleri ile mücadele etti. Burada bir konuşma yapan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, gençleri spora teşvik etmek istediklerini anlatarak, “Spora yön verecek bireyler yetiştirmeyi, spora ilgiyi artırarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. İlçemizdeki bütün imkânların tamamını gençliğin hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Düzenlenen Cumhuriyet koşusunda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarının 29 Ekim günü Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında verileceği belirtildi.

Cumhuriyet Koşusu’na Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Sağlık Grup Müdürü Ayşegül Mutlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tekin Erdoğan, Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serhat Akkaya ve beden eğitimi öğretmenleri de katıldı.

Exit mobile version