Muş Bulanık’ta 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi

Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından aylar önce başlatılan yol yapım çalışmalarında şu ana kadar yaklaşık 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

mus bulanik ta 95 bin metrekare kilitli parke tasi dosendi habermeydan

Muş Bulanık’ta 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından aylar önce başlatılan yol yapım çalışmalarında şu ana kadar yaklaşık 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

Muş’un Bulanık Belediyesi, tüm imkanlarını seferber ederek ilçenin daha modern ve yaşanılabilir hale getirilmesine yönelik birçok alanda başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor sürdürüyor.

Bulanık Kaymakamı ve Bulanık Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Bulanık Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından aylar önce başlatılan yol yapım çalışmalarında şu ana kadar yaklaşık 95 bin metrekare kilitli parke taşı döşendiğini söyledi.

Soğuk hava şartlarına rağmen aralıksız devam eden çalışmaların bununla sınırlı kalmayacağı, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeler başta olmak İnönü, Zafer, Mescitlik Göllüova, Yenimahalle ve Şehitlik mahallerinde yürütülen çalışmalar kapsamında doğalgaz hattının çekildiği bölgelere öncelik tanındığını belirten Ocak, şöyle konuştu:

“Kısa zamanda kilometrelerce yol kilitli parke taşı ile kaplanacak. Soğuk havaya rağmen devam eden çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak. Toplumun yoğun olarak kullandığı bölgeler başta olmak üzere çalışmalar, kenar mahallelere doğru yayılarak devam ediyor. Şu anda Şehitlik Mahallesi’ne giden yollarda kilitli parke taşı çalışmaları tamamlandı. Hava koşulları elverişli olduğu müddetçe parke taşı döşeme çalışmalarımız devam edecek. Biz herkese hizmetlerimizi eşit şekilde götürmeye çalışıyoruz. Bizim ortak paydamız, yaşadığımız bu ilçe olmalıdır. İlçemizin sorunlarını elbette dile getireceğiz ancak yapılan yatırımları da destekleyeceğiz. İnancımız, Bulanık’ı hak ettiği yerlere getirebilmektir” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version