Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu?

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceği yönündeki iddialar devam ediyor. Muharrem İnce partisinin genel merkezine gidiyor, kararını açıklayacak.

Muharrem Ince adayliktan cekiliyor mu2 habermeydan

Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu?

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, dünkü programlarını sağlık sorunları sebebiyle iptal etmişti. Son dakikada gelen bu iptaller kulislerdeki iddiaları güçlendirmişti.

İddialara göre, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin dün gece kurmaylarıyla buluştuğu ve görüşmede ‘adaylıktan çekilelim’ görüşünün ağır bastığı söyleniyor. Konu ile ilgili gazeteci yazar Aytunç Erkin, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilebileceğini açıkladı.

Erkin, dün akşam Muharrem İnce ve 11 arkadaşı bir otelde toplandılar. Saat 23.00’e kadar süren bir görüş alışverişi yapıldı. 11 kişinin 8’i, 9’u, seçime üç gün kala ikinci tura kalamayacaklarını düşündükleri için ‘çekilelim’ yönünde bir değerlendirmeleri olduğunu öğrendim” ifadelerine yer verdi.

Kulislere göre İnce, dün akşamki görüşmenin ardından bu sabah genel merkez yöneticileri ile toplantı kararı aldı. Toplantı için saat 10.00 itibariyle partisinin genel merkezine geçtiği bildirilen Muharrem İnce’nin öğlen saatlerinde bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Exit mobile version