MİT’ten terör örgütü PKK’ya operasyon!

MİT, örgütü PKK'nın sözde Türkiye sorumlusunu etkisiz hale getirdi.

MITten teror orgutu PKKya operasyon habermeydan

MİT’ten terör örgütü PKK’ya operasyon!

Terör örgütüne darbeler tüm hızıyla sürerken MİT, terör örgütü PKK’ya nokta operasyon daha gerçekleştirdi. MİT, PKK/KCK-YPS’nin sözde Türkiye sorumlusu ‘Özgür Soreş’ kod adlı Özgür Alparslan’ı Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi. Özgür Şoreş Kod Özgür Alparslan’ın, Türkiye’de sivil halkın günlük yaşamını sabote etmek ve kaos yaratmak amacıyla eylem planlamalarında bulunduğu öğrenildi. MİT, eylem gerçekleştirmek için Irak/Gare alanından ayrılan Özgür Şoreş Kod Özgür Alparslan’ı nefes kesen bir takip sonrasında eylemlerde kullanacağı teröristlerle birlikte etkisiz hale getirdi.

Ayrıca, MİT 28 Temmuz 2021’de Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan, Muğla, Mersin ve Hatay’da toplam 150 bin hektardan fazla ormanın yanmasına sebep olan eylemlerin talimatının Ateşin Çocukları İnisiyatifi kurucusu Özgür Şoreş Kod Özgür Alparslan’ın bizzat verdiği ve eylemleri anlık olarak takip ettiğini saha ajanları vasıtasıyla tespit etti.

MSB’dan konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

Mehmetçik Irak’ın kuzeyini teröristlere dar ediyor!

Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki Metina’da tespit edilen 5 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtları ile etkisiz hâle getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edecek.

 

 

Exit mobile version