Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ara tatil ile ilgili anket

Milli Eğitim Bakanlığı, "Ara Tatil Değerlendirme" Anketini Yayınladı! Anket çalışması, 10 Aralık tarihine kadar devam edecek ve öğretmenler, öğrenciler ve veliler, Kasım ara tatilini değerlendirecek.

meb habermeydan

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ara tatil ile ilgili anket paylaşıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler için özel olarak tasarlanmış bir ara tatil anketi oluşturdu. Bu anket, Bakanlık Bilişim Sistemleri üzerinden erişime açıldı.

10 Aralık tarihine kadar devam edecek olan bu değerlendirme, Kasım ara tatiline yönelik çeşitli sorular içeriyor. Örneğin, “Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?” gibi soruların yanıtları aranıyor.

Farklı gruplara yönelik hazırlanan bu anketlerde öğretmenlere 17, öğrencilere 15 ve velilere ise 18 soru yönlendirildi. Her sorunun yanıtında, “katılıyorum”, “kararsızım” ve “katılmıyorum” seçenekleri bulunuyor.

Anketin girişinde, ara tatili yansıtan doğru ve içten yanıtların beklenildiği belirtiliyor.

Öğretmenlere, velilerin ara tatil uygulamasından memnuniyetinin yanı sıra, öğrenciler ve veliler için de “ara tatil uygulaması aile bireylerini mutlu etti mi?” gibi sorular yöneltiliyor. Ayrıca öğretmenlere ara tatil uygulamasından duydukları memnuniyet de soruluyor.

Öğretmenler ve veliler için bir yorum kutusu bulunan ankette, öğrenciler içinse özel bir yorum bölümü ayrılmamış görünüyor.

ANKET İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version