Meral Akşener’in özel kaleminden Ümit Dikbayır’a cevap

Meral Akşener'in özel sekreteri Esma Bekar, parti içinde disiplin cezası talebiyle karşı karşıya kalan Ümit Dikbayır'ın bir televizyon programında dile getirdiği konulara cevap verdi.

aksener umit dikbayir habermeydan

Meral Akşener’in özel kaleminden Ümit Dikbayır’a cevap geldi.
Meral Akşener’in özel sekreteri Esma Bekar, İYİ Parti’den ihracı talep edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın TV100 canlı yayınında ortaya attığı iddialara cevap verdi. Bekar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddiaların asılsız olduğunu belirterek bu konuda hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu. Ümit Dikbayır’ın, Meral Akşener’in aile üyelerinin, özel sekreterinin ve eşinin banka hesaplarını incelediği, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinden kişisel ve ailevi çıkar sağladığı, ayrıca parti kasasında paranın eksik olduğunu iddia ettiği belirtiliyordu.

Dün akşam katıldığı yayında İYİ Parti Mali İşler Başkanı Sedat Aksakallı ile aralarında geçen bir diyaloğu anlatan Dikbayır, şunları söyledi:

“Sedat Aksakallı’ya, ‘Bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi’ dedim. ‘Ben Esma Hanıma ve kocasına verdim’ dedi… Ben bu süreçte Esma Bekar’ın Ankara, İstanbul belediyelerini arayıp ‘Ümit Dikbayır’ın sizinle akçeli işleri var mı?’ diye araştırdığını duydum. Hiç ses etmedim, çünkü ben kendimi biliyorum. Aradığı kişileri söyledi bana.”

https://x.com/esmabekar2/status/1727785285675606166?s=20

Exit mobile version