Meral Akşener: Recep Bey’i emekliye sevk edeceğiz

Edirne'de vatandaşlara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Başlı başına bu ucube sistemi 14 Mayıs'ta değiştireceğiz inşallah. Recep Bey'i emekliye sevk edeceğiz, Kemal Bey'i alkışlarla Çankaya'ya göndereceğiz'' dedi.

Meral Aksener4 habermeydan

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne’de partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Burada halka hitap eden Akşener, önemli açıklamalarda bulundu. Akşener’in konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

”Bu seçim bir savaş değil, biz düşman değiliz”

Seçimin bir savaş olmadığını vurgulayan Akşener, ”Burayı şereflendiren sizler işgal gücü değilsiniz. Siz milletsiniz. Bu milletin bir parçasısınız. Siz seçmensiniz. Hangi partiye oy verirse versin seçmen velinimettir. Biz herhalde gelecek bir hafta daha da vahim, daha da berbat şeyler yaşayacağız. Şimdi ‘Sana söz bitanem’ yazıyor şurada. Ya arkadaşlar bugün Recep Bey de aynısını söylemiş. Asayişten sorumlu bir arkadaş var. Kafayı taktı erkek-erkek evliliğine. Şimdi yani sınırlar kevgire dönmüş, Türkiye göçmen hendeği olmuş. Biz kazanırsak erkek erkeğe evliliği serbest bırakacakmış, hayda. Çocuklar bu nasıl bir fantazi dünyası? Erkeklerle hayvanların evlenmesini de serbest bırakacakmış. Bunu düşünmek gerçekten Edirne’de yaşayan, Türkiye’de yaşayan bütün psikiyatristleri bu arkadaşları muayene etmek için göreve çağırıyorum. Yaşını başını almış bir arkadaşımız aynı zamanda çok enteresan, Başbakanlık yaptı, İstiklal Marşı’nı kağıttan okuyamadı ama biz işgal güçleriymiş. Bay Kemal’e bir oy vereceksiniz, bir oy da Meral’e vereceksiniz. Dolayısıyla siz oldunuz işgal güçleri. Yahu arkadaş sen ne oldun? AK Parti’ye oy verirseniz siz istiklal mücadelesi yapanlarsınız”’ dedi.

”Recep Bey’i emekliye sevk edeceğiz, Kemal Bey’i alkışlarla Çankaya’ya göndereceğiz”

”Mübarek 21 yıldır Başbakan, Cumhurbaşkanı bu kardeşinizmiş, ben farkında değilim. Tam karşımda şerefli Türk polisleri duruyor. Madem ben PKK’lıyım, bu şerefli Türk polisleri beni koruyor. İçişleri Bakanlığı yaptığım için kanunla korunuyorum, taleple değil. Kanunla korunuyorum. Bu şerefli Türk polislerini eğer ben PKK’lı isem sen de beni tutuklamıyorsan, siz hainin ötesisiniz, dibisiniz. Hem bu şerefli Türk polislerine beni korutturuyorsunuz, hem bana PKK’lı diyorsunuz, hem de gereğini yapmıyorsanız, bu nasıl bir şeydir? Başlı başına bu ucube sistemi 14 Mayıs’ta değiştireceğiz inşallah. Recep Bey’i emekliye sevk edeceğiz, Kemal Bey’i alkışlarla Çankaya’ya göndereceğiz. AK Parti Gençlik Kolları başkanı şube müdürünü tokatlamadı bu ülkede. Şube müdürünün tepesinde olan çıktı hazırolda beyanat verdi. Başlı başına bunları ortadan kaldıracağız. Kurumlarımızın şerefini, saygınlığını, ciddiyetini behemehal onlara iade edeceğiz.”

”Biz kazanırsak FETÖ kazanırmış, hadi oradan be”

8 yıl meclis yönettiğini söyleyen Akşener, “Biz iktidarı kazanırsak, şampanyayla kutlayacakmışız. Bu arkadaşın dediğine göre onlar kazanırsa, tertemiz alınlarıyla secdeye varacaklarmış. Burada devreye kul hakkı giriyor. Muhterem; o kadar hırsızlık yaptınız ki o alında koca bir kara var. Kul hakkı yediniz. 82 puan alan gencimizi AK Parti’de ayısı-dayısı yok diye atamadınız, buna karşılık ayısı-dayısı var diye 52 puanlıkları atadınız. Alnınızın orta yerinde kara var, kul hakkı var, haram var. Ben meclis başkanlığı yaptım 8 sene, aynı zat konuşmaya çıkardı, bir cıvık, FETÖ’yü överdi. Bazen CHP ve MHP’den itiraz olur, o zaman kibarlıktan ölen arkadaş bir aslan kesilirdi, fırçalardı sizi. Nereden nereye? Biz kazanırsak FETÖ kazanırmış, hadi oradan be. Sen o meclis kürsüsünde FETÖ’nün övücülüğünü yapan, dünyaya meydan okuyan bir adamdın. Ne zaman FETÖ’ye düşman oldun?” ifadelerini kullandı.

 

Exit mobile version