Mansur Yavaş, deprem bölgesine mobil duş ve çamaşırhane merkezi kurdu

Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "TIR'lardan dönüştürerek Kahramanmaraş yerleşkemizde sabitlediğimiz duş ve çamaşırhane merkezimiz yarın faaliyete başlıyor" dedi.

Mansur Yavas Habermeydan

Mansur Yavaş, deprem bölgesine mobil duş ve çamaşırhane merkezi kurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afet bölgesine mobil duş ve çamaşırhane merkezi kurdu. Yavaş, “Gezici otobüs duş, çamaşırhane ve berberin ardından, TIR’lardan dönüştürerek Kahramanmaraş yerleşkemizde sabitlediğimiz duş ve çamaşırhane merkezimiz yarın faaliyete başlıyor” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Kullanılmayacak durumda olan EGO otobüslerini mobil duş, kazan dairesi, yatakhane, berber ve çamaşırhaneye dönüştürerek deprem bölgesine gönderen Ankara Büyükşehir Belediyesi bu araçların köylerde ve kamu hizmet noktalarında çalışmasını sağlıyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Gezici otobüs duş, çamaşırhane ve berberin ardından TIR’lardan dönüştürerek Kahramanmaraş yerleşkemizde sabitlediğimiz duş ve çamaşırhane merkezimiz yarın faaliyete başlıyor. Aynı anda 100 kişi kapasiteli merkezimizle kentin hijyen sorununu büyük ölçüde gidermiş olacağız” dedi.

Exit mobile version