Mahalle muhtarı’ndan Kur’an kursunda eğitim gören çocuklara oyuncak!

Muş'un Malazgirt Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran'ın, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında Danışmentgazi Camisi Kur’an Kursunda okuyan çocuklara oyuncak dağıtması büyük sevinç oluşturdu.

mahalle muhtari ndan kur an kursunda egitim goren cocuklara oyuncak habermeydan

Mahalle muhtarı’ndan Kur’an kursunda eğitim gören çocuklara oyuncak!

Muş‘un Malazgirt Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran’ın, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında Danışmentgazi Camisi Kur’an Kursunda okuyan çocuklara oyuncak dağıtması büyük sevinç oluşturdu.

Öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte, Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran ve Danışmentgazi Camisi imamı, Danışmentgazi Camisi’nde Kur’an kursuna giden öğrencilere hoş bir sürpriz yaparak cami avlusunda topladı. Etkinlik kapsamında Tümay Tüm Çocukların Dernegi Kurucusu ve Baskanı Yusuf Tümay tarafindan çocuklara dağıtılması için gönderilen oyuncakların çocuklara dağıtılması büyük sevinç oluşturdu.

Muhtar Hasan Başaran, “Bu oyuncakları bize gönderen Yusuf Tümay hocama çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bize de mutluluk veriyor. Bu tür etkinliklerle onların gelişimine katkıda bulunmayı ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Danışmentgazi Cami İmamı Mehmet Tahir Koçer ise “Buna sebep olan ve bu oyuncakları gönderen herkesten Allah razı olsun inşallah. Bu güzel sürprizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Exit mobile version