Korkunç kaza! Devrilen TIR’da sıkışan sürücü yaşamını yitirdi

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde kar tuzu yüklü TIR aynı yönde yol alan farklı bir TIR'a arkadan çarptı. Bariyerleri aşarak karşı şeride devrilen TIR içerisinde sıkışan sürücü yaşamını yitirdi.

devrilen tir habermeydan

Kaza, Anadolu Otoyolu Sakarya-Kocaeli sınırında Sapanca geçişi İstanbul yönünde yaşandı.

Alından bilgiye göre, A.K. tarafından sürülen 06 BH 1034 plakalı TIR’a, aynı istikamette hareket halinde olan Berkan Berber (32) tarafından sürülen 41 BU 592 plakalı kar tuzu taşıyan TIR çarptı. Kontrolden çıkan TIR devrilerek karşı şeride geçerken sürücü Berber TIR’ın kupasında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Olay mahalline gelen itfaiye ekipleri sürücüyü bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri, Berber’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Adeta savaş alanına dönen olay yerinde her iki istikamette uzun araç kuyrukları oluşurken trafik bir müddet tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Devrilen TIR’ın olay mahallinden kaldırılma çalışmaları devam ederken, araçta bulunan ve yola savrulan kar tuzları da temizleniyor. Kaza ile alakalı çalışma başlatıldı.

Exit mobile version