Kılıçdaroğlu, ‘Geleceği Kur Festivali’nde gençlerle buluştu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Türkiye'de gençler otoriter bir yönetime demokratik yollarla son verdi diye yazacaktır. Bu tarih sizin tarihiniz olacaktır.''

kilicdaroglu genclik festivalinde habermeydan

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Geleceği Kur Festivali‘ne katıldı. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivale, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, festivalde konuşma yaptı ve şunları kaydetti:

“Hiç endişe etmeyin o vaatlerin tamamını hayata geçireceğiz. 418 milyar doları hiç edenlerden her santimini tahsil edeceğim. O para sizin paranız, o para doğmamış bebeklerin parası. O parayı gençliğe adayacağım. Mücadele yolu açıktır, mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir, adalet mücadelesidir. Gençliğin hakkını teslim etme mücadelesidir. 418 milyar doları tahsil etmek için birilerinin kayığına asla binmeyeceğiz. En büyük güvencem bu ülkenin gençleri, sizlersiniz.”

”Bay Kemal bir saniye bir milim bile geri adım atmayacaktır. Onların tehditleri bizi yıldıramaz. Baskıları, 5’li çeteleri bizi yıldıramaz. İktidara gitmenin yolu çalışmak, mücadele etmektir, sandığa giderek oy kullanmaktır. Bir diktatörü demokratik yollarla yolcu etmektir. Hiç endişe etmeyin bunu yaptığınız anda dünya siyaset tarihine güzel bir armağan bırakacaksınız. Bu tarih sizin tarihiniz olacak, gençlerin tarihi olacak. Baskılar gelecek, tehditler gelecek biliyorum ama bu salonda binlerce Bay Kemal var. Ben bu salondaki binlerce Bay Kemal’e güveniyorum” dedi.

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma yaptığı sırada salondaki izleyicilerden bir genç, ayağa kalkarak “Aday olma” diye bağırdı. Tepki gösteren genç salondakiler tarafından susturulmaya çalışılırken, Kılıçdaroğlu konuşmasını bitirerek salondan ayrıldı.

 

Exit mobile version