Katil Semih Çelik’in annesi ilk kez konuştu

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katleden Semih Çelik'in annesi açıklamalarda bulundu.

Katil Semih Celikin annesi ilk kez konustu habermeydan

Katil Semih Çelik’in annesi ilk kez konuştu.

İstanbul Fatih’te surlarda yaşanan dehşetin yankıları tüm Türkiye’de konuşulurken katil Semih Çelik’in annesi ilk kez açıklamalarda bulundu. Oğlu için çok çabaladığını ama sonuç alamadığını söyleyen anne İkbal Uzuner’in ailesini de uyardığını anlattı.

Semih Çelik’in annesi oğlunu pandemi sürecinde kaybettiğini ifade ederek, ”Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal’in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim.” dedi.Semih Çelik’in annesi ayrıca, “Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi.

Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım yandım bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim. Ne olduysa pandemi sonrası odasına kapanınca oldu. Oğlumdaki durumu görünce ben İkbal’in ailesine ulaşıp kızınızı uzak tutun. Oğlum iyi değil kızınızı alın kaybedin dedim.” şeklinde konuştu.

Sabah’a konuşan anne, olay günü oğlunun kendisini görüntülü aradığını söyleyerek, “Oğlum ne yapıyorsun nasılsın dedim. Anne iyiyim Ayşenur yanımda şimdi lavaboda, çekiniyor ekrana girmek istemiyor dedi. Biraz sağdan soldan sohbet ettik kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim. Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu. Semih’le İkbal’in buluşma mekanı zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı. İkbal ile bağlantılarını bir türlü kesmediler. O da Semih’i bırakamıyordu. Ben de bir anneyim ben ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın.” dedi.

Exit mobile version