İstanbul’da zincirleme kaza meydana geldi! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Beşiktaş'ın Büyükdere Caddesi'nde bir dizi aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı. Kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

zincirleme kaza habermeydan

İstanbul’da zincirleme kaza meydana geldi.

İddialara göre, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, aksı kıran bir hafif ticari araç karşı şeride geçerek zincirleme bir kazaya sebep oldu. Kazada, lüks bir Maserati’nin de aralarında bulunduğu 8 araç zarar gördü ve 8 kişi hafif yaralandı. Olay, Levent Büyükdere Caddesi’nde gerçekleşti.

İddialara göre, Beşiktaş istikametine seyreden 34 CYR 227 plakalı hafif ticari aracın aksı kırılarak sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu meydana geldi. Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen araç, büyük bir karmaşaya neden oldu. Akış halindeki trafikteki araçlara çarpan hafif ticari araç, 2 otomobilin üzerinde durdu. 8 aracın karıştığı zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık ekiplerince 6 kişi olay yerinde tedavi edilirken, 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin kazanın etkilerini azaltmak için yaptığı çalışmalar devam ediyor.

Exit mobile version