İstanbul’da yağış ve kazalar trafiği felç etti

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağış ve bazı bölgelerde gerçekleşen trafik kazaları nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

istanbul trafik habermeydan

İstanbul’da yağış ve kazalar trafiği felç etti.

İstanbul’da yağışlı hava, kentteki trafik akışını olumsuz etkiledi ve birçok noktada yaşanan kazalar trafik yoğunluğunun artmasına neden oldu. Sarıyer Büyükdere Caddesi’nde seyir halinde olan bir İETT otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle bir baz istasyonu direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk, otobüsün üzerine devrildi.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından Büyükdere Caddesi’nin Sarıyer istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.

Otobüsün yoldan kaldırılmasıyla birlikte yol tekrar trafiğe açıldı ve trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Baz istasyonunun yoldan kaldırılma çalışmaları ise devam ediyor.

Avcılar’da D-100 kara yolu Parseller mevkiinde ve Bahçeşehir’de TEM Otoyolu Ankara istikametinde de trafik yoğunluğu gözleniyor.

Edirnekapı Savaklar Caddesi Haliç Köprüsü yol ayrımı sonrasında Ayvansaray yönünde, TEM Gaziosmanpaşa Kavşağı öncesi FSM Köprüsü yönünde, O3 Bayrampaşa’da Vatan Caddesi yönünde ve Sahil Yolu Yeşilköy Havacılık Müzesi öncesi Sirkeci yönünde trafik kazaları meydana geldi.

Arnavutköy Habibler Yolu Mescid-i Selam sonrası Sultangazi istikameti ile D-100 kara yolu Cevizlibağ mevkisi Mecidiyeköy istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Kentin Anadolu yakasında hafif sağanak yağış etkisini gösteriyor. Bu nedenle sürücüler trafikte yavaş ilerliyor. Yağışla birlikte meydana gelen trafik kazaları da trafik yoğunluğunu artırıyor.

D-100 kara yolu, TEM Otoyolu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün Avrupa geçişlerinde yoğunluk göze çarpıyor.

Özellikle D-100 kara yolu Kartal-Maltepe ile Bostancı-Göztepe kavşakları arasında ve TEM Otoyolu Samandıra Kavşağı ile Çamlıca Gişeler arasında trafik adım adım ilerliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, saat 08.50 itibarıyla kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 69 olarak ölçüldü.

Exit mobile version