İstanbul’da elektrik kesintisi! 14 Temmuz Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) İstanbul'da 14 Temmuz Cuma günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları açıkladı.

Istanbulda elektrik kesintisi habermeydan

İstanbul’da elektrik kesintisi! 14 Temmuz Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler.

İstanbul elektrik tedarik şirketlerinden birisi olan AYEDAŞ, Anadolu Yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle, diğer şirketlerden BEDAŞ ise Avrupa Yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgileniyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nda yaşanacak olan planlı elektrik kesintisine dair güncel duyurular, AYEDAŞ’ın internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. BEDAŞ ise İstanbul Avrupa Yakası’ndaki kesintiler hakkında güncel olarak bilgilendirmeler yapıyor.

BEDAŞ, İstanbul’da planlı bakım çalışmaları kapsamında 14 Temmuz Cuma günü elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleleri internet sitesi üzerinden duyurdu. İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde ana sayfada Planlı Kesintiler butonundan, mobil web sitesinden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ’a başvurabilirsiniz.

 

 

Exit mobile version