İstanbul’da döviz taşıyan kurye 150 bin euro’yu yola düşürdü! 85 bin euro kayıp

İstanbul Zeytinburnu'nda döviz taşıyan motosikletli kurye, 150 bin euro'yu yola düşürdü. Kurye trafiği durdurup saçılan paraları toplamaya çalışırken sürücüler de yardımcı oldu. Paraların çalınmaması için kurye o anları cep telefonuyla kaydetti.

istanbulda 150 bin euro yola sacildi 85 bin euro kayip habermeydan

Beylikdüzü’nden Kapalıçarşı’ya dün 150 bin euro taşıyan motosikletli kurye Ünal Coşkun, işlem iptal edilince paralar ile dönüşe geçti.

Kurye Coşkun, saat 16.00 sularında Zeytinburnu sahil yoluna ulaştığında montunun içine koyduğu paralar yola saçıldı.

Yoldaki araçlar lastikle bağlanmış dövizlerin üzerinden geçince paralar rüzgarın da etkisiyle saçıldı.

Kurye trafiği kesip paraları toplamaya çalıştı, sürücüler ve araçlardan inenler kuryeye yardımcı oldu. Kurye paranın çalınmaması adına o anları cep telefonuyla görüntüledi.

Fakat yaklaşık 1 milyon 700 bin lira eden 85 bin euro’nun kayıp olduğu belirlendi. Kurye suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Olayı anlatan Ünal Coşkun, “Montum rüzgarla açılınca paralar yola saçıldı. Trafik durunca bir çok kişi paraları topladı.

Getirenler de oldu getirmeyenler de oldu. Suç duyurusunda bulundum. Paraların seri numarası belli, bütün döviz bürolarına iletildi” dedi.

Kamera kayıtlarının incelendiğini kaydeden Coşkun, “Paralar umarım bulunur. 8 bin liraya çalışıyorum, eşim hamile zor durumdayım. Kayıp para 85 bin euro. Para geri gelmezse zor durumda kalırım” dedi.

Exit mobile version