İstanbul Galata Kulesi yakınında şüpheli çanta paniği!

İstanbul'da Galata Kulesi yakınlarında bomba paniği yaşandı. Çevrede bulunan vatandaşlar büyük bir korkuyla kaçmaya başladı.

Galata Kulesi Habermeydan

Galata Kulesi Büyük Hendek Caddesi’nde akşam saatlerinde bir binanın merdiveninde sırt çantası olduğunu gören kişiler, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polis Ekipleri bölgeyi boşaltarak emniyet şeridi çekerken, akli dengesinin yerinde olmadığı düşünülen bir kişi, “Ben zaten ölmek istiyorum ağabey. Ben bunu açarım, sıkıntı yok” diyerek polis ekiplerinin engellemelerine rağmen çantayı alarak yaklaşık 10 metre ileriye fırlattı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan vatandaş ekip otosuna bindirildi.

Bu sırada, civarda bulunan işletmelerin cadde üzerindeki masalarında oturan vatandaşlar, bomba paniğiyle büyük bir korkuyla kaçmaya başladı. Polis ekipleri, vatandaşlara sakin olmaları çağrısında bulundu.

Bomba imha ekipleri tarafından fünyeyle patlatılan çantadan cips ve kağıt havlu çıktı. Kontrollü patlatmanın ardından caddedeki vatandaşlar, polis ekiplerini alkışladı.

 

Exit mobile version