İmamoğlu’na gözaltı kararı sonrası İstanbul’da ulaşım kısıtlamaları!

İstanbul Valiliği'nin kararıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim istasyonu ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı, ikinci bir duyuruya kadar hizmete kapatıldı. Ayrıca, Vatan Caddesi'ne çıkan yolların da geçici olarak trafiğe kapatıldığı bildirildi.

ulasim kisitlamalari habermeydan

İmamoğlu’na gözaltı kararı sonrası İstanbul’da ulaşım kısıtlamaları…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu 105 kişi hakkında geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Soruşturma kapsamında İmamoğlu’nun evinde arama yapıldığı belirtilirken, gözaltı kararı çıkarılan kişi sayısının 100’ü aştığı bildirildi.

Operasyonun ardından İstanbul Valiliği, güvenlik tedbirleri kapsamında M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim istasyonu ile Vatan Caddesi’ne çıkan yolların geçici olarak kapatılmasına karar verdi.

Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, İstanbul Valiliği’nin kararı doğrultusunda ikinci bir duyuruya kadar;

Açıklamada ayrıca, trenlerin Taksim ve Emniyet-Fatih istasyonlarında durmadan seferlerine devam edeceği belirtildi.

Exit mobile version