İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Cumhurbaskani Erdogandan Mehmetcige Kurban Bayrami telefonu habermeydan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu.

İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

”Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi’ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti. Kahramanlarımızın aziz vatan toprağının her karışında, canı pahasına görev yaptığını biliyor, görüyor, Allah için şahit oluyorum. Milletimiz, bu fedakârlıklar sayesinde evinde, işinde, köyünde, şehrinde, memleketimizin her köşesinde huzur içinde… Bu fedakârlıklarınız, tarihimizin altın sayfaları arasında yer alacaktır. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.”

Bakan Yerlikaya’nın telefonu aracılığı ile sınırda görev yapan askerlere seslenen Erdoğan, ‘Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Kurban Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum. Burada böyle bir üssün kurulmuş olması inanıyorum ki terörle mücadelede bizleri çok daha başarılı kılacaktır. İçişleri Bakanıma sizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum’ dedi.

Exit mobile version