Haftalık burç yorumları (5 Aralık – 11 Aralık 2022)

5 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022 haftasında burçları neler bekliyor? Yeni haftanın burçlara etkileri neler?

burc yorumlari habermeydan

5 – 11 Aralık 2022 haftasında Ay, Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek ve hafta sonu pazar günü ise Yengeç burcunda olacak.

Bu haftanın en mühim gökyüzü olayı 8 Aralık’ta yaşanacak olan İkizler dolunayı olacak. Bu dolunay ani bitişlere sebep olabilir.

Hafta sonu ise gökyüzü nispeten daha iyimser bir hava çizerken Mars’ın, Güneş’in karşısına geçiyor olması otorite figürleriyle, özellikle iletişimde tersleşmelere sebep olabilir.

Bu haftaya genel olarak baktığımızda kazalara dikkat edilmesi gereken bir haftadan geçeceğiz. Bu kazalar bir yandan iletişim kazalarını da içermekte.

Bu haftanın burç yorumlarını sizler için derledik.

 

Koç

Bu hafta çeşitli ilişkileriniz konusundaki belirsizliklerinizden kurtulacaksınız. Bunlar aile, iş, arkadaşlık ya da romantik ilişkilenmeler olabilir. Belirsizliklerin sona ermesi ve ani bitişler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Bu hafta maddi konularda birtakım değişimler yaşamanız söz konusu. İş ve ilişkilerinizde kafanızdaki bazı soru işaretleri giderilecek. Düşünceleriniz netleşecek. Hayatınızdaki bazı sorunlarda kendinizin nasıl etkili olduğunuzun farkına varacaksınız.

İkizler

Bu hafta yaşayacağınız dolunayla beraber düşüncelerinizde dönüşümler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda daha önce fark etmediğiniz ayrıntıların farkına varmaya başladığınız bir döneme gireceksiniz. Bazı fikirleriniz değişebilir, bazı konularda ise düşünceleriniz netleşebilir.

Yengeç

Bu hafta hukuksal ya da bireysel konularda haklılıklarınız ortaya çıkabilir. Enerjinizi mahkeme ya da devlet işlerine verebilirsiniz. Bu hafta kendinizi yalnız hissedebilir, içinize dönerek bir şeylerin farkına varabilirsiniz.

Aslan

Bu hafta özgüveninizin zedelendiği konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışma ve kaynaşma konularında olumlu anlar yaşayacaksınız. Ayrıca bu hafta sosyal medya kullanımınız konusunda da dikkatli olmalısınız.

Başak

Bu hafta insanlarla yaşadığınız sorunlar çözümlenecek. Bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Kafanızın net çalıştığı ve birtakım konuları sonuçlandırdığınız bir hafta olacak.

Terazi

Bu hafta kariyerinizde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz düzene geçeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta ayrıca yurtdışı seyahati konularıyla da ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Bu hafta ruhsal gelişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bunun dışında bu hafta miras, boşanma gibi resmi konulardan biriyle uğraşarak vaktinizi geçirebilirsiniz. Ruhsal dönüşümünüz bu işlere karşı tutumunuzu da etkileyecektir.

Yay

Bu hafta aileniz, iş ortağınız, hayat arkadaşınız gibi yakın bir çevrenizle yaşadığınız sorunların çözüme ulaştığını göreceksiniz. İş hayatınızda da yoğun bir döneme girebilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta sağlık durumunuzla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bu konular sağlıklı yaşamakla ilgili de olabilir, herhangi bir sağlık sorununuzla ilgili de olabilir.

Kova

Bu hafta ruhunuzda bir değişim ve dönüşüm görebilirsiniz. Farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklıklarınızdaki yanlış yönlendirmeleri fark edebilirsiniz.

Balık

Bu hafta hayatınızı nasıl yaşadığınızla ilgili sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Yaşamak istediğiniz hayat ve yaşamakta olduğunuz hayat arasındaki ayrımı fark edebilirsiniz. Ayrıca bu hafta miras gibi ailevi ve ciddi konularla ilgilenebilirsiniz.

Exit mobile version