Gece boyunca sıraya girdiler! Kadıköy’de 500’e giriş çılgınlığı

Dün akşamdan itibaren, Kadıköy'deki ünlü kozmetik mağazasının açılışı için yüzlerce kişi sıraya girdi. Sabahlayan birçok müşteri, sabah saatlerinde de beklemeye devam etti.

izdiham habermeydan

Gece boyunca sıraya girdiler!

Bağdat Caddesi’nde yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü kozmetik mağazası, ilk 500 müşterisine makyaj çantası içerisinde 10 bin lira değerinde hediye kozmetik ürünler vereceğini duyurdu. Bu fırsatı kaçırmamak için dün akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyruğa girdi. Portatif sandalyeler, katlanabilir masalar, oyun takımları, çay ve atıştırmalıklar ile donanmış bir şekilde gelen müşteriler, sabah saatlerine kadar beklemeye devam etti.

Kuyrukta geçen süre boyunca, bekleyenlerin çoğu zamanlarının keyifli ve eğlenceli geçtiğini belirtti. Saat 12.00’de gerçekleşen açılış etkinliğinde, mağaza dans gösterileri, müzik ve konfetilerle coşkuyla karşılandı. Uzun süre kuyrukta bekleyen müşteriler, mağazaya alkışlar eşliğinde giriş yaptılar. Mağazanın içinde oluşan yoğunluk içinde sıraya giren müşteriler, alışverişlerini yaparak hediyelerini aldılar.

 

 

Exit mobile version