Fetullah Gülen’in gömüleceği yer belli oldu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreninin, Pensilvanya'da örgütün merkezi olarak bilinen kampta gerçekleştirileceği bildirildi.

fethullah gulen habermeydan

Fetullah Gülen’in gömüleceği yer belli oldu.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in cenazesiyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, cenazenin zamanı, katılacak kişiler, defin yeri ve cenaze namazını kimin kıldıracağı gibi konularda örgüt içinde anlaşmazlıklar yaşandı. Bu anlaşmazlıklar, örgüt yöneticileri arasında baskılara yol açtı. Terör örgütü lideri Gülen’in cenazesi perşembe günü Pensilvanya’da, örgütün merkezi sayılan kampta gerçekleştirilecek. Gülen, kamp içinde daha önce kendisinin belirlediği bir alana defnedilecek ve cenaze namazını ev arkadaşı Suat Yıldırım kıldıracak.

Üst düzey örgüt mensupları ABD’ye gidiyor

Güvenlik kaynaklarının aktardığına göre, seyahat sorunu olmayan üst düzey örgüt mensupları ABD’ye doğru yola çıktı. Gülen’in aile üyelerinin de cenazeye birlikte katılarak, sözde birlik mesajı vermesi bekleniyor. Örgüt ayrıca, Gülen’in son anlarına ilişkin bilgileri yazılı olarak daha sonra paylaşacak.

Gülen’in hastaneye kaldırıldığı bilgisinin örgüt üyelerinden saklandığı da belirtildi. Örgüt içinde, terörist başının yazılı bir miras bıraktığına dair söylentiler dolaşıyor.

Exit mobile version