Fatih Portakal’dan Muharrem İnce’ye tepki

Gazeteci Fatih Portakal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin kendisi hakkında söylediği sözlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek tepki gösterdi. Portakal, "Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey" dedi.

Fatih Portakaldan Muharrem Inceye tepki habermeydan

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Fatih Portakal ile aslında bir sorun yaşamadık. Bir konu ile ilgili aradı konuştuk. Sonra programına davet etti. Sosyal medyada yayın yaptığı bir program. Katılmayacağımı söyledim. Kızdı. ‘Her çağrıldığım programa konuk olmak zorunda mıyız’ dedim. Bir daha da konuşmadık” ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medyada yayın yaptığı bir program kanalında  İnce’nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Portakal şu ifadeleri kullandı:

“Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey… Ben buna cevap vermeyecektim ama yani itham edildiğim için cevap veriyorum. WhatsApp yazışmalarınız elimde. Ben bunları göstermeyeceğim. Ama o WhatsApp yazışmalarını hem bir arkadaşıma okuttum hem de bir kez daha okudum” ifadelerini kullandı.

“WHATSAPP YAZIŞMALARI ELİMDE”

Ben buna cevap vermeyecektim ama itham edildiğim için cevap veriyorum. Whatsapp yazışmalarımız elimde. Ben bunları göstermeyeceğim ama o yazışmaları dün hem bir arakadaşıma okuttum hem de ben bir kez daha okudum. Ben sizi aramadım bir kere siz bana yazdınız,’O ankete benim ismimi neden koymadınız?’ diye. Ben sizi programa davet ettim. Ben katılamam dediniz. O zaman perşembe günü katılın dedim. ‘Ben size katılmayacağım bundan sonra’ dediniz. Ben de neden katılmayacağınızı sordum. Ondan sonrasını zaten yazmıyorum.

Portakal, açıklamasının devamında İnce’ye, “Kızmışım, bilmem neymiş, külliyen yalan! Bir daha böyle üstüme gelmeyin, o WhatsApp yazışmalarını gösteririm. İster katıl, ister katılma. Çok da umurumda!” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Exit mobile version