Fatih Karagümrük – Başakşehir: 2-2

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 sona ererken taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Fatih Karagumruk Basaksehir 2 2 Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 sona ererken taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Fatih Karagümrük’ün golleri 45+2. dakika Fabio Borini ve 90+2’de Mbaye Diagne’den geldi. Başakşehir’in gollerini 42’de Danijel Aleksic ile 90’da Serdar Gürler attı.

Başakşehir’de Serdar Gürler 1 gol ve 1 asistle maçı tamamladı. Fatih Karagümrük’te ise Mbaye Diagne bu sezon 15. golünü kaydetti.

Fatih Karagümrük – Başakşehir: 2-2

Maçın 42. dakikasında Figueiredo’nun ortasında ceza sahası içinin sol tarafında topla buluşan Serdar Gürler bekletmeden kafa ile pasını Aleksic’e aktardı. Müsait pozisyondaki Aleksic kale önünde düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

Karşılaşmanın 45+2. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında Keny’nin müdahalesiyle Borini yerde kaldı. Maçın hakemi Kaan Numanoğlu penaltı noktasını gösterdi. 45+4. dakikada penaltı vuruşunda topun başına geçen Borini, kaleciyle topu ayrı köşelere gönderdi. 1-1

Maçın 90. dakikasında Başakşehir’de Berkay Özcan’ını sol çizgiye inip ortaladığı topa Serdar Gürler yaptığı kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi. 1-2

Maçın uzatma anları olan 90+2 dakikada Borini’nin ceza sahası dışından vurduğu şut kaleci Volkan Babacan elinden kaçırınca topa yetişen Diagne aşırtma vuruş ile beraberlik golünü attı. 2-2

Bu sonuçla yenilmezliğini 10 maça çıkaran Karagümrük 31 puanla 9. sırada yer alırken, Başakşehir 41 puanla haftayı tamamladı.

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakeme itirazları nedeniyle devre arasında hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından tribüne gönderildi. Mücadelenin ikinci 45 dakikasında kulübede yardımcı antrenör Erdinç Sözer yer aldı.

Milli takım arasından sonra Karagümrük, deplasmanda İstanbulspor’a misafir olacak. Başakşehir ise sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

Exit mobile version