Ev sahibiyle tartışan kiracı ‘evi yaktı’ iddiası

Avcılar'da 3 katlı binanın 1.katındaki dairede kalan ve bir süre önce ev sahibiyle tartışma yaşayan kiracının, evi boşalttıktan sonra daireyi yaktığı iddia edildi

avcilar da ev sahibiyle tartisan kiracinin bosalttigi evi yaktigi iddia edildi habermeydan

Tahtakale Mahallesi Doruk Sokak’taki 3 katlı binanın 1. katındaki kiracı, üst katında oturan ev sahibiyle bir süre önce tartışma yaşadı.

İddiaya göre, evi boşaltmasını isteyen ev sahibi ile tartışan kiracı, evi yakmakla tehdit etti. Bugün 04.00 sularında ise daireden alevlerin yükseldiğini görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine ihbar etti.

Olay mahalline kısa zamanda itfaiye ekibi gönderildi. Ekipler, üst katlarda oturanları tahliye etti. Ara sıra patlama seslerinin de duyulduğu yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmayla yangını söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Binada hasar oluştu.

Kiracının ev sahibiyle tartışmasının ardından evi yaktığını öne süren mahalle sakinlerinden Ali Örünç, “Kiracı ev sahibiyle tartıştıktan sonra evi yakacağım, yıkacağım demiş. Ben ev sahibine ‘yakamaz’ dedim. Ama adam gerçekten de evi yakmış. Valizini aldığını gördük. Çocuklarını alıp gitti. Binayı yakıp gitmiş. Yangın sırasında patlama meydana geldi. Ben yangından sonra içeriye girmeye çalıştım. Üst kattaki çocukları çıkardık.” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version