Erdoğan’ın Cumhur İttifakı ortaklarına ziyaretleri devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) genel merkezinde Genel Başkan Mustafa Destici ile görüştü.

Erdoganin Cumhur Ittifaki ortaklarina ziyaretleri habermeydan

Erdoğan’ın Cumhur İttifakı ortaklarına ziyaretleri devam ediyor.

Milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim tarihine geri sayım devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı ortaklarına ziyaretlerini sıklaştırdı. Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) ziyarette bulunan Erdoğan, bu kez Büyük Birlik Partisi (BBP) genel merkezinde Genel Başkan Mustafa Destici ile bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Erdoğan’a AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da eşlik etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) genel merkezinde Genel Başkan Mustafa Destici, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada seçimlerde Cumhurbaşkanlığını ilk turda kazanacaklarını ve Meclis’te de çoğunluğu elde edeceklerini belirtti. Tek listenin ittifaklara büyük imkan sağlayacağını vurgulayan Mutafa Destici, “Bununla ilgili somutlaşmış bir sonuç var mı derseniz yok, ama similasyon çalışmaları yapılıyor. Diğer partilerin fikirlerine saygılıyım” ifadelerini kullandı.

AK Parti listelerinden aday olma konusuna nasıl baktığının sorulması karşılık ise “Şu anda gündemimizde öyle bir şey yok” dedi.

Exit mobile version