Erdoğan’dan canlı yayında açıklamalar

Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Benim milletim gereken hesabı 14 Mayıs'ta soracak. TSK milletimin emrindedir'' dedi.

Erdogandan canli yayinda aciklamalar2 habermeydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan canlı yayında açıklamalar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

”Depremzedelerimizi asla yalnız bırakmayacağız”

”Ramazan boyunca depremzedelerimizi asla yalnız bırakmayacağız. 11 vilayetimizi sürekli ziyaret edeceğiz. Annesini babasını kaybetmiş, 2 ayağını da kaybetmiş vatandaşımız var. Onlarla beraber bir hayat süreceğiz. Deprem bölgesinde yeni konutların temelini attık, atmaya devam ediyoruz. 27 bin 949 konutun inşasına fillen başlamış durumdayız. Hatta köy evlerinden bazıları bitme aşamasına geldi.”

”Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan”

Deprem bölgesinde yeni konutların temellerini attık, atmaya devam ediyoruz. İYİ Parti’nin Genel Başkanı çıkmış inşaatlara ‘çukur’ diyor. Hayatında inşaat görmemiş, tepeden tırnağa bunların ne kadar derinliği olması gerektiğini bilmiyor. Ben belediye başkanlığımdan beri bu işlerin içindeyim. Bir tane doktor müsvettesi çıkmış konuşuyor. Hayatında senin acaba inşaatla alakan olmuş mu? Öte yandan bakıyorsunuz Hanımefendi de inşaat mühendisi olmuş o da konuşuyor. Bizim hastanelerle ilgili attığımız adımları, temelleri küçümsüyor. Bakan Kurum kardeşimle konuştuk ‘Bazı eksikliklerimiz de olsa buna müdahale ederiz’ dedi. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Biz attığımız her adımı tartarak atarız. 20 yıllık iktidarımızda atılan adımlara dikkat et. Beni kendinle uğraştırma, yanlış yere kafanı çarpıyorsun.””Açık ve net söylüyorum bunlar asker düşmanıdır”

Askerimize hakarette bulunanlar vatan hainidir. Açık ve net söylüyorum bunlar asker düşmanıdır. Bunların herhalde tek tek kimler oldukları belli. Bay bay Kemal’in kimi ziyaret ettiği belli. Terörün parlamentodaki uzantılarını ziyaret ediyor. Benim milletim gereken hesabı 14 Mayıs’ta soracak. TSK milletimin emrindedir.

Bölgedeki askeri birliklerimiz ilk andan itibaren depremin yaralarını sarmaya başlamıştı. Her rütbedeki askerimiz milleti ile bütünleşti. Aynı şeyi Kızılay için AFAD için de yaptılar. Sizin gözleriniz kör mü? Bay bay Kemal’in gözü kör onu anladık da sizin gözünüz kör mü? Çadırdaki AFAD yazısını görmüyor, AFAD burada yok diyor. Deprem bölgesindeki vatandaşımızın yardımına koşan yarım milyon insanımızın her birine tekrar şükranlarımı sunuyorum.”

Exit mobile version