Erdoğan: Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan seçimlerde 'tereddüte yer vermeyecek şekilde' önde olduklarını söyledi.

Erdogan4 habermeydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Miilet İttifakı’nı eleştirilerde bulunan Erdoğan, “Bay bay Kemal sanki seçim kampanyası değil teröristlere özgürlük kampanyası yapıyor. Allah kimseyi partisinin bayrağı ile terör örgütünün paçavralarını yan yana getirecek zillete düşürmesin. Van mitinginde teröristbaşı Öcalan ve terör suçlusu Demirtaş lehine sloganlar atıldı. Elbette emniyet birimlerimiz gereğini yaptı, yapıyor. Ama Kılıçdaroğlu ve avanesinden biri terör örgütünün paçavralarını sallayanlara terör örgütünün işaretiyle karşılık veriyor. Bir diğeri de kürsüden mermi saçıyor” ifadelerini kullandı.

”Maalesef Haliç tekrar kokmaya başladı”

”Mevcut CHP’li belediye başkanı göreve geldi. Maalesef Haliç tekrar kokmaya başladı. Yaptığımız operasyonu geri döndürdü. Biz Boğaz’ın suyunu da Haliç’e aktardık. Haliç’in suyunu temize döndürmek sureti ile Haliç çok daha farklı bir hale geldi. Metrosunu yaptık. Suyu da Isranca’dan getirdik. İstanbul’a getirdiğimiz bu içme suyu ile huzura kavuştu. Çukur kalmadı. İstanbul, temizlikte dünyada sayılı bir şehir dediler. Şu an mevcut CHP’li belediye başkanı İstanbul’u sel alıp götürürken Bodrum’dan çıkıyor.

Bizim Atatük Havalimanı’nda Covid-19 döneminde şehir hastanesi yaptık. O bizi çok rahatlattı. 3 ayda yapıldı bu hastane. Millet bahçesi haline getireceğiz dedik. Çevre ve Şehircilik bakanımız bunun çalışmalarını sürdürüyor. Uygun olan müsait alanda da miting yapacağız. Onlar da sanırım Maltepe’de yapacaklarmış. Atatük Havalimanı’nda da yüzyılın mitingini yapacağız. TEKNOFEST bu alanı bilimin geleceğin sembolü haline getirdi. Bay Bay Kemal ekonomi için Amerikalı bir isim bulmuştu. Adam gelmeye bile tenezzül etmemiş video konferans ile bağlanmıştı. Bay bay Kemal de bunu büyük bir teknoloji diye anlatmıştı.

Tüm bu olanlar bu zatın SSK’yı nasıl batırdıysa devleti de nasıl batıracağının işaretidir. İnanıyorum ki milletim bunlara fırsata vermeyecektir. Gerekli cevap sandıklardan çıkacaktır.”

”Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor”

”Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Cumhurbaşkanlığı ve Meclis’te tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz. Fakat bu seçimlerin bir özelliği var. Büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. 11 vilayetimiz bu depremi yaşadı. Deprem bölgesinin insanları birçok yere göç etmek zorunda kaldı. Bu adeta bir yerde şehirlerin boşalması demektir. Şehirlerimize tekrar geri dönenler var. Kendi evinde oyunu kullanma gayreti içinde olanlar var. Yoklamamızı meydanlarda yapıyoruz.

Meydanlar Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin üstünlüğünü adeta haykırıyor. Bütün bunlar bir şeyi gösteriyor. Meydanların dilini iyi bilirim dediğim konu bu. İzmir Kılıçdaroğlu’nun milletvekili olduğu yer değil mi? Orada Kılıçdaroğlu’nun belediyesinin yaptığı bir hizmet var mı? Yine İzmir denince akla İstanbul geliyor. Arası 7 buçuk saatti. İzmir- İstanbul arasını 3 saat 15 dakikaya indirdik. Masa başı anketlerle seçim kazanılmayacağını Bay Bay Kemal ve avanesi bir kez daha anlayacak.

Sosyal medyada bir video kaç kere izlendi diye mutlu oluyorlar. Gerçi orada da foyaları ortaya çıktı. Kurdukları düzen ortaya çıkınca o rakamların hepsi çöp oldu. Anket firmaları da para karşılığı bunlara mutlu olacakları sonuçlar veriyorlar. İşin komik yanı sosyal medya anketlerinden yapay sonuçlara kendileri de inanıyor. Bu millet gerçek anket sonucunu 14 Mayıs’ta verecek.

Bunların anlamadığım şu. Seçim sosyal medyada trol ordular ile değil, sandıkta millet ile kazanılır. Ne yapıyorlar, sandık güvenliğine gölge düşürmek için organizasyon kurmuşlar. Sahte isimler ve fotoğraf ile hesaplarla 40 milyon kişiye ulaşan bir şebeke kurmuşlar. Bu da yalan. 40 milyon kişiye nasıl ulaşıyorsun? Ortada milyonlarca kişi var gibi gözüküyor ama bu hesapları sadece birkaç kişi kullanıyor. Hesabın fotoğrafına bakıyorsunuz kadın. Bir bakıyorsunuz erkek çıkıyor.”

Exit mobile version