Erdoğan, Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın ailesine taziye mesajı gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye'de silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesine taziye mesajı iletti.

erdogan mesaj habermeydna

Erdoğan, Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın ailesine taziye mesajı gönderdi.

Alınan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, firar etmeye çalışan bir şahsın silahlı saldırısına uğrayan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesine bir taziye mesajı gönderdi. Erdoğan, mesajında, Yılmaz’ın fedakârca görevini yerine getirirken yaşanan bu acı olayın, toplumda derin bir üzüntüye yol açtığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı, Yılmaz’ın kahramanlıkla yürüttüğü görevin, güvenlik güçlerinin kamu düzenini sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Şeyda Yılmaz’ın cesaretinin ve azminin her zaman hatırlanacağını belirten Erdoğan, ailenin acısını paylaştığını ve her zaman yanlarında olacağını bildirdi.

Mesajında, Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan güvenlik güçlerinin, bu tür olaylar karşısında yılmadan ve korkmadan görevlerine devam ettiğini dile getiren Erdoğan, Yılmaz’ın anısının yaşatılması gerektiğini belirtti. Bu tür trajik olayların, birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelinecek zor zamanlar olduğuna dikkat çekti. Ailenin bu acılı sürecinde dayanma gücü bulmasını dileyen Cumhurbaşkanı, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

Exit mobile version