Erdoğan: Belediyeciliğin bizim işimiz olduğu hususunda iddialıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Belediyeciligin bizim isimiz oldugu hususunda iddialiyiz habermeydan

Erdoğan: Belediyeciliğin bizim işimiz olduğu hususunda iddialıyız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın mitingindeki konuşmasında “Türkiye’nin, asırlık ihmallerin ürünü tüm altyapı eksiklerini gidermek, milletimizi hayalleriyle buluşturmak bize nasip oldu” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Aydın’ın geçen Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde yaklaşık yüzde 40 düzeyinde bir oyla Cumhur İttifakı’nın yanında yer aldığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu oy oranı Aydın’la bizim aramızdaki gönül bağını ifade etmekten çok uzak. İnşallah 31 Mart’ta Aydın’dan büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haberler bekliyoruz” dedi.

“Biz Türkiye’yi lafla değil, çalışarak büyütmeyi taahhüt ediyoruz”

Ülkenin ihtiyacının çalışmak, gücünü artırmak, refahını yükseltmek, üretmek ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasını sürdürmek olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elbette bugün de çözmemiz gereken sıkıntılarımız var. Bunları, ülkemizi millî irade hırsızlarının, demokrasi hazımsızlarının, kalkınma düşmanlarının eline teslim ederek değil daha çok mücadele vererek, alın teri dökerek çözeceğiz. Her kim gelir de size vizyonsuz, programsız vaatlerde bulunursa emin olun söylediklerini zaten yapamayacağı gibi sizi elinizdekilerden de edecektir. Biz, Türkiye’yi lafla değil, çalışarak, üreterek, alın teri dökerek, tehditlere direnerek, imkanları değerlendirerek büyütmeyi sizlere taahhüt ediyoruz. Aydın’ın da bu kutlu yolculuğun lokomotiflerinden biri olacağına inanıyorum.” dedi.

“Belediyeciliğin bizim işimiz olduğu hususunda iddialıyız”

“Hiç şüphesiz eksiklerimiz olmuştur. Ama asla milletimizin karşısında başımızı eğecek yalanımız, hele hele ihanetimiz asla vaki değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Büyükşehri ve ilçeleriyle Aydın, 31 Mart’ta tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana yaparsa bundan kazançlı çıkacak olan sizlersiniz. Niye? Cumhurbaşkanı bu kardeşiniz mi? Hükümet bu kardeşinizle mi yürüyor? Kabine benimle mi yürüyor? Evet. Öyleyse demek ki Aydın’daki yerel yönetim de bizim olduğu zaman nasıl hizmetler olacağını anlayın. Her partiye, her partinin adayına saygımız var ama belediyeciliğin bizim işimiz olduğu hususunda iddialıyız. Zira bu kardeşiniz 1994’te çöp, çukur, çamur olan İstanbul’u kimden aldı? CHP’den aldı ve orayı hamdolsun pırıl pırıl bir şehir haline biz getirdik. Hiç kimse kusura bakmasın. Bu konuda bizimle yarışacak hiç kimse yok, önümüze geçecek kimse yok. Aydın’ı Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için 31 Mart’ta sandıkta desteğinizi istiyoruz.”

Exit mobile version